همایش یک روز با دانشکده فنی برگزار شد 1393/5/26

در هشتادمین سال تاسیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، همایش یک روز با دانشکده فنی در تاریخ 19 مردادماه با حضور بیش از 250 نفر از داوطلبان برتر کنکور 1393 و خانواده‌های آنان در محل تالار شهید چمران پردیس مرکزی دانشکده‌های فنی توسط دفتر ارتباط با مدارس برگزار گردید. برنامه همایش از ساعت 8:30 دقیقه صبح با پخش سرود ملی و تلاوت قرآن آغاز گردید و در ادامه جناب آقای دکتر کمره‌ای ریاست محترم پردیس دانشکده‌های فنی ضمن تبریک و خیرمقدم به داوطلبان برتر کنکور، در ارتباط با دانشکده فنی توضیحاتی را ایراد نمودند. در ادامه، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و یا سال آخر دوره کارشناسی، به معرفی رشته‌های خود و نیز امکانات و ویژگی‌های دانشکده‌های مختلف پردیس دانشکده‌های فنی پرداختند. همچنین در این همایش امکان پرسش و پاسخ داوطلبان با دانشجویان فراهم گردیده بود که با استقبال شرکت‌کنندگان مواجه گردید.