همایش یک روز با دانشکده فنی برگزار شد

در هشتادمین سال تاسیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، همایش یک روز با دانشکده فنی در تاریخ 19 مردادماه با حضور بیش از 250 نفر از داوطلبان برتر کنکور 1393 و خانواده‌های آنان در محل تالار شهید چمران پردیس مرکزی دانشکده‌های فنی توسط دفتر ارتباط با مدارس برگزار گردید. برنامه همایش از ساعت 8:30 دقیقه صبح با پخش سرود ملی و تلاوت قرآن آغاز گردید و در ادامه جناب آقای دکتر کمره‌ای ریاست محترم پردیس دانشکده‌های فنی ضمن تبریک و خیرمقدم به داوطلبان برتر کنکور، در ارتباط با دانشکده فنی توضیحاتی را ایراد نمودند. در ادامه، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و یا سال آخر دوره کارشناسی، به معرفی رشته‌های خود و نیز امکانات و ویژگی‌های دانشکده‌های مختلف پردیس دانشکده‌های فنی پرداختند. همچنین در این همایش امکان پرسش و پاسخ داوطلبان با دانشجویان فراهم گردیده بود که با استقبال شرکت‌کنندگان مواجه گردید.